image desc

liniLED® AERIS PROFIEL

Met trots presenteren wij onze nieuwe serie liniLED® Aeris Profielen: duurzame, overloopbare aluminium profielen, die uitstekend in combinatie met de liniLED® PCB of Top LED strips kunnen worden gebruikt. Afhankelijk van het gewenste effect kan het profiel worden uitgerust met heldere of diffuse kappen. De combinatie van het lichte, duurzame aluminium en diverse handige accessoires, zorgt ervoor dat het liniLED® Aeris Profiel zeer eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Ideaal voor LED oplossingen in vloeren, wanden, plafonds, etc.

Eenvoudige installatie
Dankzij het lichte, duurzame aluminium en het gebruiksvriendelijke kliksysteem, is het liniLED® Aeris Profiel zeer eenvoudig te installeren. Zichtbare kabels kunnen netjes worden weggewerkt, door het profiel op de kabelgoot te klikken. Sluit het installatieproces af met de speciale ‘onzichtbare’ bevestigingsclips en de aluminium eindkappen voor een mooi eindresultaat.

2016
Dit jaar wordt de Aeris serie aangevuld met drie nieuwe profielen. Het huidige Aeris Profiel (type L20, afmetingen H19xB20,2 mm) wordt ook in een hogere versie (type H20) uitgebracht. Daarnaast worden de Aeris Profielen L30 en H30 aan het assortiment toegevoegd.

IP67 | PU ingegoten
Het liniLED® Aeris Profiel is tevens verkrijgbaar als IP67 lichtarmatuur: liniLED® Aeris Profiel PU ingegoten. Deze variant kan geheel naar wens worden samengesteld met behulp van het stappenplan. Afhankelijk van het gewenste effect, kan het profiel met een heldere of diffuse giethars worden ingegoten. Voor het ultieme diffuse lichteffect, adviseren wij om de diffuse giethars te gebruiken in combinatie met de Power Short Pitch (PSP) versie van de PCB LED strip. Dankzij de korte afstand tussen de LED’s, kan een mooie diffuse uitstraling worden gecreëerd. Doordat het profiel wordt verlicht met een van de hoogwaardige liniLED® PCB LED strips, heeft het liniLED® Aeris Profiel PU ingegoten dezelfde voordelen als een LED armatuur: energie efficiënt met een verwachte levensduur van meer dan 50.000 uur.

Download hier het complete stappenplan.

Wilt u een sample bestellen van het liniLED® Aeris Profiel PU ingegoten?
Gebruik onderstaande bestelgegevens om een sample aan te vragen bij een van onze distributeurs. Bekijk distributeurs overzicht |liniLED Aeris L20 - Eindkappen

B12014D0300 Aeris Sample PU L20 2700K PSP
B13014D0300 Aeris Sample PU L20 3000K PSP
B14014D0300 Aeris Sample PU L20 4000K PSP
B16014D0300 Aeris Sample PU L20 6500K PSP

 

Category: Architectuur

Share This: