image desc image desc image desc image desc

NOVIKOV RESTAURANT & BAR DUBAI

Gevestigd in het Sheraton Grand Hotel aan de Sheikh Zayed Road, is het Novikov Restaurant een van de populairste restaurants van Dubai. Novikov staat bekend om haar chique clientèle, bijzondere menu en elegante sfeer en is het geesteskind van de Russische ondernemer en restaurateur, Arkady Novikov. Hij is tevens verantwoordelijk voor het succes van de Novikov restaurants in Londen en Moskou.

Veelzijdige inspiratie
Het 13.000 m2 restaurant heeft twee verdiepingen waar gasten kunnen genieten van een veelzijdig Aziatisch geïnspireerd menu uit Japan, China en heel Zuid-Oost-Azië. De centraal gelegen (open) keuken is omringd door vier ruimtes, bestaande uit een bar & lounge, sushihoek, hoofdeetzaal en de Mezzanine privé ruimte.

Intrigerende sfeer
De combinatie van de indrukwekkende hoge plafonds, granieten muren, natuurlijk leer, gebarsten steen en jade, creëert een intrigerende sfeer; hét handelsmerk van Novikov. Door op de juiste wijze (LED) verlichting in het interieur te integreren, zoals de liniLED® LED strips, worden de karakteristieke kenmerken van het eigentijdse interieur versterkt.

www. novikov-dubai.com

Dit liniLED® project is mogelijk gemaakt door onze partner, Extra Ordinary Lighting LLC (XO).

Category: Horeca

Share This: