image desc image desc image desc image desc image desc

SIR JOHN ROGERSON’S QUAY, DUBLIN (IERLAND)

liniLED® Handrail zorgt voor veilige omgeving rolstoelgebruikers in Ierland

ECI Lighting heeft prachtig werk afgeleverd met het 1 Sir John Rogerson’s Quay project. Door de liniLED® Handrail buiten in de entree van het kantoorgebouw te integreren, hebben zij een veilige omgeving voor rolstoelgebruikers weten te creëren.

Het doel was om een minimalistisch uitstraling te ontwerpen dat zowel de beschermde structuur aan de voorzijde als de glazen gevel van het gebouw aan de achterzijde complementeert. Om die reden is de oprit voor rolstoelgebruikers volledig op maat gemaakt, waarbij een continue lichtlijn vanaf de straatkant naar de deuropening is geïmplementeerd. Om het minimalistische ontwerp geen tekort te doen, loopt de noodverlichting bij de ingang naadloos over in de liniLED® Handrail. Hierdoor hoefde geen extra armaturen in het ontwerp te worden opgenomen.

ECI Lighting schrijft op haar website: “Het liniLED® Handrail systeem voldeed aan alle eisen van het ontwerp en bood daardoor de perfecte verlichtingsoplossing. De roestvrijstalen liniLED® Handrail is een revolutionair handleuning systeem met LED verlichting dat voorziet in functionele verlichting voor een veilige omgeving. Het systeem heeft dezelfde voordelen als een LED armatuur: duurzaam, energiezuinig en beschikbaar in verschillende lichtintensiteiten en lichtkleuren.”

Distributeur: ECI Lighting
Lichtontwerp: EQ2Light
Aannemer: John Paul Construction
Architect: Henry J Lyons
Ingenieur: J.V. Tierney & Co.
Aannemer (elektro): Designer Group

Category: Handrail

Share This: