image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc

SORRENTO (AUSTRALIË)

Een luxueuze woning in Sorrento (WA, Australië) is uitgeroepen tot ‘Huis van het Jaar’ op de HIA-CSR Australian Housing Awards 2017. De juryleden vonden het huis zowel glamoureus als leefbaar en waren zeer onder de indruk van “het onberispelijke vakmanschap, de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerkingen, waaronder de marmeren vloeren en steenbekleding.” De aannemer, Spadaccini Homes, won een award in zowel de categorie ‘Huis van het Jaar’ als ‘Huis op Maat van het Jaar’. De awards zijn de hoogst te behalen onderscheidingen voor de woningbouw in Australië.

Het 1500m² huis bestaat o.a. uit vijf slaapkamers, een bar, fitnessruimte, studeerkamer, zitkamer en een zeer ruime ondergrondse garage. Op de tweede verdieping van het huis bevindt zich een schitterende spa met uitzicht op de kust. De marmerenvloer is bewust door het hele huis gelegd, zodat er synergie tussen de verschillende kamers wordt gecreëerd.

Om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het huis goed tot hun recht komen, is gekozen voor diverse hoogwaardige armaturen waaronder de flexibele liniLED® (HP) LED strips. Deze strips zijn vrijwel in het hele interieur en exterieur van het huis verwerkt, zoals de plafonds, koven, trappen (binnen/buiten), etc. Zelfs de oprit heeft een eigen strakke, eigentijdse uitstraling gekregen, dankzij de (IP68) overrijdbare liniLED® Forta lichtarmaturen.

Lichtontwerp: Radiant Lighting
Ontwerper: Shayne Le Roy
Aannemer: Spadaccini Homes
Fotograaf: Joel Barbitta

Bron: WAtoday, The West Australian.

Bekijk video |

Category: Residentieel

Share This: