image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc image desc

Tampere project Finland

Dit delen we graag, het prachtige Tampere project: De liniLED® trapleuning met LED verlichting benadrukt het nationale landschap van Tammerkoski in Finland. Het ambitieuze verlichtingsproject werd afgerond met de innovatieve liniLED® Handrail met geïntegreerde verlichting, geleverd door onze partner Hedtec.

‘Naast goede verlichting om de veiligheid te garanderen, wilden we een hoogwaardig en stijlvol ontwerp dat past bij het cultuurhistorische landschap van het gebied en dit op de juiste manier benadrukt’, zegt projectontwikkelingsmanager Markus Joonas van de Tampere Five-Star Centrum ontwikkelingsprogramma.

De liniLED® Handrail was absoluut de beste combinatieoplossing, zowel technisch als visueel. Om de verlichte leuning zo elegant mogelijk in de leuningconstructie te plaatsen heeft Hedtec onopvallende beugels laten maken, speciaal op maat gemaakt voor de leuning van Vapriikinraitti.

De 270 meter lange Vapriikinraitti-wandelroute, die eind oktober volledig werd aangelegd, werd zeer goed ontvangen door de stedelingen. Het werd een eerbetoon aan het Tammerkoski National Landscape dat door het centrum van Tampere loopt.

Lees meer HIER

Category: Handrail

Share This: